Kotisiivous

Etsin 80+ vanhemmilleni kotisiivousta kerran kuukaudessa. 3 h + k 76 neliötä. Normaalisti perussiivous, mutta tavittaessa voitaisi siivous vaihtaa vaikkapa ikkunoiden pesuun tai muuhun tarvittavaan. Oletan, että 2-4 h/krt olisi normaali siivouksen kesto. Arvostaisin sitä, että vuoden lopussa olisi firmasta saatavissa yhteenveto maksuista kotitalousvähennystä varten (ei toki aivan välttämätön). Lisäksi tarjouksessa kannattaa ottaa huomioon vanhemmille ihmisille annettava hinta ilman alv:ta.

Perustiedot

  • Ilmoittaja tuijaki
  • Ilmoitettu 12.1.2018 14:55
  • Sulkeutunut 22.1.2018 14:55
  • Sijainti Lahti
  • Tarjoukset näytetään aukioloaikana vain ilmoituksen jättäjälle
  • Tarjouksia voivat jättää vain yritykset

Yhteystiedot

  • tuija.kiatgmail.com

Tarjoukset

Yhtään tarjousta ei ole tehty.

Kysymykset

Yhtään kysymystä ei ole esitetty.

Muita samanlaisia siivouksia

20.10.2017 22:27

Jatkuva kotisiivous

"Haetaan luotettavaa ja ammattitaitoista siivoojaa joka toinen viikko tehtävään kotisiivoukseen. Siivottava asunto sijaitsee Helsingin Ilmalassa ja on 59-neliöinen kaksio. Siivouksen tulisi olla normaali ylläpitosiivous koko asuntoon. Toivomme, että siivous tehdään siivoojan välineillä ja ekologisil..."

5.7.2017 08:49

Jatkuva kotisiivous

"Hei Tarvitsisin kotisiivouspalvelun 1 krt / viikko. Asuntoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Etu-töölö/kamppi akselilla. Asunnon koko on 38,5m2. Asunnossa on erikseen pieni vessa ja kylpyhuone. Tarvitsisin ihan perus siivouksen, sisältäen imuroinnin, lattioiden pesun, pölyjen pyyhkimisen, pint..."

20.11.2016 08:25

Kotisiivousta Haagassa 2 krt. kuukaudessa

"Etsin kotisiivousta Helsingin Haagassa 2 kertaa kuukaudessa. Kohde on kerrostaloasunto 3h+keittiö 81m2 ilman saunaa. Asunnossa elää myös koira, joten pitää olla koiraystävällinen ihminen. Teen sopimuksen suoraan yksityisyrittäjän toiminimen kautta tai isomman yrityksen kanssa, mutta niin että siiv..."