Yritykset

Yrityshakemistosta löydät kaikki palvelua käyttävät yritykset, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan hakemistoon. Oikealla olevasta listasta pääset näkemään oman alueesi yritykset.

Aluerajaus

Simax OY

Y-tunnus 2425814-5

Viereläntie 444

03300 Vihti

"Olemme ahkeria ja tehokkaita, ja hyvä työn jälki on meille jokaiselle tärkeä asia. Käytämme nykyaikaisia tehokkaita välineitä, työmenetelmiä ja siivousaineita. Omamme Palveluja Kotiin passin koulutusta. Palveluja Kotiin osaamistodistuksen tavoite on vahvistaa kodeissa tuotettavan palvelutyön luotettavuutta ja laatua. Passin suorittaminen vahvistaa ammattilaisten palveluosaamista asiakaskodissa. ..."

AR - Yhtiöt Oy / Helsingin Kotipalvelutiimi

Y-tunnus 2429210-8

Helsinki

"Laadukkaat ja ammattitaitoiset koti ja siivouspalvelut Remontti-, muutto- ja suursiivoukset Perus-, ylläpito- ja viikkosiivoukset. Mattojen tamppaukset ja ikkunanpesut. Arviokäynti on maksuton."

Haaga Optimus oy

Y-tunnus 1877305-2

Ruusutarhantie 5M 1A

00300 Helsinki

"HAAGA OPTIMUS OY ON ERIKOISPUHDISTUS- JA KIINTEISTÖN KUNNOSTUSTÖITÄ SUORITTAVA YRITYS. TOIMIMME KOKO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA. PALVELEMME SEKÄ YRITYKSIÄ ETTÄ YKSITYISIÄ ASIAKKAITAJA JULKISTA SEKTORIA."

RTS SERVICE OY

Y-tunnus 2746184-3

tulisuontie, 20c48

00930 Helsinki

"Our company is a new company in Finland with a team professionals with over 10 years experience,the ambitious and dedicated services many successfully completed projects in the following domeni cleaning floors, final cleaning, waxing floors and streaping,,window wash etc For more information please contact us Regards RTS service oy"